Hejjj, mijn naam is Alien

 

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een passie voor kleur en verf.  Ik heb in mijn jeugd mijn kamer thuis diverse keren opnieuw gesausd en ik was altijd bezig met nieuwe kleuren en effecten op meubels en muren. De keuze voor het CIBAB was snel gemaakt en sindsdien ben ik ook beroepsmatig altijd bezig met kleuren, verf en stofsoorten.

Voordat ik verhuisd ben naar Groningen, had ik 17 jaar een succesvol bedrijf, een woonwinkel in combinatie met een schildersbedrijf in Oosterwolde.  Nu werk ik met mooie materialen  en geef ik kleuradviezen aan huis.  

Geweldig vind ik het altijd weer  om te zien hoe blij ik mensen kan maken met een kleuradvies. Ik laat zien wat kleur doet, wat het licht doet met de kleur. Ik onderbouw en laat zien waarom ik een bepaalde kleurdiepte kies. Soms adviseer ik een andere verf te gebruiken of even omdenken qua kleurstelling.  Andere keren help ik mijn klanten door het oerwoud van mogelijkheden en kleuren naar een sfeer en stijl die bij hen en hun huis past.  Zo leuk! 

Kortom het is een mooie route die we afleggen om een passende combinatie te maken.

Ik beperk mij niet tot één stijl, ik kijk naar ruimte, lichtinval, meubelen en luister naar wat je wil en zo komen er mooie verrassende ideeën.

 

 

Kan ik jou/jullie ook helpen?  Neem dan contact met me op. Ik neem je graag mee in de wereld van kleur.