Niveau: Een betrouwbare keuze voor zowel professionals als consumenten
Onze prioriteit is het leveren van hoogwaardige producten aan zowel professionele schilders als consumenten. 

Wij kunnen elke kleur voor u mengen in Niveau, ongeacht de kwaliteit. Zelfs kunnen wij met de kleurlezer de kleur van een stukje stof opzoeken en mengen!

Een kleine greep uit de collectie:


Verf voor Intensieve Ruimtes:

Extreem Reinigbare Muurverf is de perfecte oplossing voor keukens, hallen, overlopen en andere drukbezochte ruimtes. Deze matte en afwasbare verf is van uitstekende kwaliteit.

Muurprimer:

Als essentiele eerste laag op nieuw stucwerk is het belangrijk dat u de juiste muurprimer kiest. Onze muurprimer is gecombineerd met muurverf en kan in elke gewenste kleur worden gemengd.

ED Latex:

Dit product is perfect geschikt voor binnenshuis. Met de goede dekking en schrobklasse 1 is deze latex verf bovendien goed afneembaar. En dat alles voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding!

Krijtverf, kalkverf alles op kleur gemengd terwijl u wacht!

Aqua PU Natura:

Een uitgebreid assortiment watergedragen lakken in verschillende afwerkingen. Van krijtmat tot hoogglans en zelfs vloerverf, Aqua Natura heeft het allemaal.


Meesterklasse:

Wilt u uw buitenschilderwerk een kwaliteitsboost geven? Kies dan voor onze Meesterklasse verf. Met een garantie van 8 tot 10 jaar bent u verzekerd van een langdurig mooi resultaat.

Buiten verf vanaf april op de plank!